Жена се яви на изследване с ядрено-магнитен резонанс с пистолет в

...
Жена се яви на изследване с ядрено-магнитен резонанс с пистолет в
Коментари Харесай

Жена отиде на ядрено-магнитен резонанс с пистолет в джоба, куршум я уцели в седалището

Жена се яви на проучване с ядрено-магнитен резонанс с револвер в джоба. Апаратите обаче употребяват мощни магнитни полета, с цел да основават изображения на вътрешността на човешкото тяло, и има строга възбрана за носенето на железни предмети. Пациентите нормално се следят деликатно, преди да влязат в апарата.

ПЕТ скенер с неповторима за страната технология ще приема пациенти в напреднал етап и с голям брой разсейки в тялото

Така рутинният обзор за 57-годишната жителка на американския щат Уисконсин се трансформира в ужасяващ случай, разясняват профилираните здравни издания в Съединени американски щати.

Спусъкът на огнестрелното оръжие се задействал и изстрелял патрон непосредствено в седалището на пациентката.

Тя се е отказала от рутинната си процедура да се бръсне три пъти на ден.

Според отчет, подаден от застрахователната компания на дамата до Агенцията за надзор на храните и медикаментите на Съединени американски щати през юли, тя е получила огнестрелна рана в дясната част на седалището си.

Пациентката е прегледана от доктор на място, който разказва входните и изходните отвори като доста дребни и повърхностни.

Не е ясно по какъв начин американката е съумяла да внесе оръжие в стаята за ядрено-магнитен резонанс. Тя е била проверявана рутинно за железни предмети и е съобщила, че няма такива в себе си, преди да влезе в нея.

Въпреки всички защитни ограничения, злополуките, породени от апаратите за ЯМР, не са необичайност.

През октомври здравна сестра в болница в Сан Франциско получи травми, откакто беше заклещена сред машина за ядрено-магнитен резонанс и болнично легло - и беше грубо издърпана в машината.

През януари бразилски юрист беше погубен в болница в Сао Пауло, откакто револверът, който носеше на кръста си, се изстреля, изстрелвайки патрон в стомаха му.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР